Nyheder


Nyhed: Ny sang “Livet er ikke en drøm”
I perioden fra foråret 2020 frem til foråret 2022 var jeg som alle andre ramt af hårde udfordringer under corona. I en situation som denne har vi mennesker det med at søge sammen, men vi skulle jo holde afstand hvilket var nødvendigt. Mange af os havde coronahår, og brugte naturen og sange som inspiration til at komme helstøbt videre. Selv brugte jeg meget den enestående natur i Ganløse Eged som jeg føler mig privilegeret at bo ved, og naturligvis også sange. Dette gav mig lyst til at skabe en sang hvor jeg fornemmer at alle kan genkende sig selv i. Det har været en spændende udfordring og har givet mig en følelse af ro og varme – en oplevelse, jeg håber, at jeg her kan give videre. Når dette er sagt vil jeg lade sangen tale for sig selv (se video under “Video”).

Nyhed: Ny folkesang “Bornholm vor folkekære ø”
Bornholm har en stor plads i mit hjerte.
I starten af 70´erne kom jeg til øen som weekendbarn. Jeg boede i området omkring Hammerknuden og Allinge. Havnen i Allinge var endnu fyldt med fiskerbåde, og den og øen var som jeg husker det ikke præget så meget af turisme som nu.
Bornholm er en pragtfuld ø og ferieø med en enestående natur og kultur. Det er vigtigt at skue fremad, men for at komme helstøbt videre har vi brug for at kende vores fortid. Det er med til at gøre os til hele mennesker.
Disse tanker har givet mig lyst til at skabe en folkelig sang om Bornholm. Det har været en spændende udfordring og har givet mig en følelse af ro og varme – en oplevelse, jeg håber, at jeg her kan give videre.
Video til sangen har jeg skabt i samarbejde med Jan Iversen fra reklame og videofirmaet Kom Frit Frem. Vi var på Bornholm medio maj 2019 og filme i 30 timer – kun afbrudt af 4 timers søvn. Vi følger solen fra opgang til nedgang.
Når dette er sagt vil jeg lade sangen tale for sig selv (se under “Video”)

Nyhed: Som modtager af prisen “Lions Club Ganløse Humørlegat” må jeg sige at jeg er meget glad og beæret. TAK !