Fest

René Schmidt til fest


(FOTO: Malle Madsen)

René Schmidt: guitar/keyboard og vokal.

Til livets fester optræder jeg oftest solo. Hvis det ønskes kan jeg eventuelt blive akkompagneret af en pianist/keyboardspiller.

Under middagen underholder guitaristen/pianisten, som spiller højdepunkter fra populærmusikken i form af evergreens fra musicals, film og revyer. Alt sammen musik med vibrationer, der ikke blot skaber en hyggelig og festlig atmosfære ved en lækker middag med en god flaske vin/øl eller vand, men som også danner rammen om et repertoire, hvor guitaristen/pianisten inviterer gæsterne på en musikalsk rejse til mange forskellige steder og stemninger.

Til dansen lægges der stor vægt på kontakten til gæsterne, og målet er at skabe en uforglemmelig fest. Den klassiske spanske guitar bliver udskiftet med en el-guitar og pianoet bliver udskiftet med et keyboard. Repertoiret henvender sig til det folkelige og fornøjelige publikum – som er til fest og farver – og består af udsøgte danske hits fra bl.a. Shubidua, Gasolin, Kim Larsen, Bamses Venner, John Mogensen osv. Men også internationale hits op gennem tiden. Belysningen, som er en vigtig del af musik/festoplevelsen, ændres, således at lokalet med et trylleslag bliver forvandlet til et eksklusivt dansested. En humoristisk og personlig optræden er en naturlig del af mig, men naturligvis med stor respekt for hvorledes arrangøren ønsker arrangementet skal forløbe.

Herunder kan læses udtalelser fra forskellige arrangører.

Arrangørerne takker:

Kære René Schmidt

Vi var meget, meget tilfredse med din og din makkers indsats. Helt igennem høj kvalitet flot tilpasset festens forløb. Gæsterne har givet udtryk for det samme, og jeg har videregivet dine kontaktoplysninger til tre af dem, så det kan være, du hører fra dem. I levede fuldt ud op til forventningerne.

Venlig hilsen Poul Luxhøj

__________________________

Kære René

Vi havde en super fest. I levede til fulde op til vores forventninger såvel under spisningen som til den efterfølgende dans.

Hilsen Lis og Christian

__________________________

I leverede en super god indsats, god dinner musik, festligt danse musik, med et meget stort repertoire.

Med venlig hilsen Per Mikkelsen, Købmand SuperBest Søborg

__________________________

Kære René

Vi havde en vidunderlig dag, og i skal have tusinde tak for den fantastiske musik ! Vi er super tilfredse med musikken og i overgik alle forventninger. Vi har også fået meget positive tilbagemeldinger fra samtlige gæster mht. jer, så vi kunne ikke have ønsket os mere ! Det er klart at vi vil anbefale jer til andre og selv have jer i tankerne til en anden god gang. Endnu engang tusinde tak.

Mange hilsner Henrik og Anja Jochumsen

__________________________

Hej René

Vi har fået mange roser til jer to friske mænd, og vi vil selv gerne bruge jer igen en anden gang – for det er sande ord. Vi syntes i var gode.

Med venlig hilsen Lennart og Linda

__________________________

Hej Jørgen ! (Jørgen Jangmark, Danish Music Agency, red.)

Det var rigtig godt alt sammen. Alt var i den skønneste orden. De var rigtig gode og alle spurgte hvordan jeg havde fået fat i dem. Jeg vil selvfølgelig gi´ adressen videre hvis nogen vil ha´ den. Så det var alt i alt rigtig godt. Jeg synes de er værd at reklamere for. De spillede jo fantastisk. Det var en god oplevelse.

Hilsen Birgit Lund

__________________________

Kære René

Jeg vil også sige tak for sidst. Jeg havde en kanongod fødselsdag. Vi har fået tilbagemeldinger fra mange af vore gæster og alle har stor ros til jeres indsats. Flere var meget betaget af din guitar medens vi spiste, og da vi fik dæmpet lyden lidt til dansemusikken, så folk også kunne tale sammen, var det helt perfekt. Flere har også spurgt efter dine kontaktoplysninger.

De bedste hilsener Erik B Pedersen

__________________________

Kære René

Selv tak for sidst. Vi var meget tilfredse med jeres musik og jeres stil i øvrigt. I kunne noget af det hele og fandt fint ud af, hvornår det var stille musik der skulle til, og hvornår Pink Floyd – og alt det andet gode gamle – skulle spilles. Vi har efterfølgende talt med flere gæster der uopfordret har sagt til os, at det var da nogle gode musikere og noget dejlig musik. Så, jo – I levede bestemt op til forventningerne, ingen tvivl om det. Tak for denne gang, måske ses vi igen til en anden fest!

Med venlig hilsen Bjarne og Mariann

__________________________

Kære René

Vi har talt meget om jeres bidrag til den både hyggelige og sjove stemning, der var til min 50-års fødselsdag. Det var bare helt i top. Dejlige melodier under middagen og god støtte til festsangene. Og et herligt danserepertoire, som faldt helt i vores smag! Og så var I rigtig gode til at “drive” selskabet – f.eks. med den lille “om lidt er kaffen klar” påmindelse. Vi vil til hver en tid anbefale jer til vores venner og bekendte, og vi vender gerne selv tilbage, næste gang, der er en anledning.

De bedste hilsner Kirsten og Torben

__________________________

Vi er meget tilfredse med arrangementet og har også rost René Schmidt og makker (meget søde og venlige personer) og de synger fantastisk. Vi modtog også stor ros af gæsterne for god musik.

Venlig hilsen Pia Nielsen

__________________________

Hej Jørgen (Jørgen Jangmark, Danish Music Agency, red.)

Det var en dejlig aften og bandet var super, så vi er meget tilfredse.

Venlig hilsen Jan og Berit Nordentoft

__________________________

Hej Jørgen (Jørgen Jangmark, Danish Music Agency, red.)

Vi er fuldt tilfreds. Fin afdæmpet musik under middagen, så man kunne tale sammen. Fint bredt repetoire senere på aftenen hvor de satte gang i festen. VIRKELIG dygtige!!

Hilsen Pernille & Benjamin

__________________________

Hej Jørgen (Jørgen Jangmark, Danish Music Agency, red.)

Vi har haft en uforglemmelig sølvbryllupsfest med Bandet. Vi havde en kanon aften med masser af god musik, og mange positive tilbagemeldinger fra gæsterne. Her er et par af de kommentarer jeg fik: – Spændende med guitar. – Der er jo ingen pauser under middagen. Der er jo hele tiden en der spiller. – Meget bredt sortiment til dans. – De er jo gode. – Rart ikke at skulle høre alle de gamle middags musikmelodier, med skåle sange etc. – Dejligt anderledes. – Hvor synger de godt. så jo, vi er godt tilfredse, og anbefaler gerne til andre.

Med venlig hilsen Kim Iversen PreSales Enterprise Consultant

__________________________

Hej Jørgen (Jørgen Jangmark, Danish Music Agency, red.)

Vi synes, at det gik rigtig godt i lørdags, vi var meget tilfredse med musikken.

Med venlig hilsen Anne Winther Olsen

__________________________

Kære Jørgen (Jørgen Jangmark, Danish Music Agency, red.)

Alt gik som det skulle, musikerne var klar til tiden og under hele middagen var de der og underholdt, dog uden at det var dem der var på, meget meget fint. Efter middagen blev spillet op til dans, vi må sige gulvet var fyldt hele aftenen og det skyldtes et meget alsidigt band som ikke løb af pladsen, der blev holdt én pause på 15 minutter, super. Vi kan give de bedste anbefalinger og sige at prisydelsesforholdet var helt i top. Vi kan oplyse at flere af vore gæster omtalte bandet meget positivt.

Kærlig hilsen Susanne & Palle

__________________________

Kære Jørgen Jangmark (Danish Music Agency, red.)

Alt gik efter planen. Dejlig musik under middagen, specielt var vi meget glade for guitaren. Efter middagen blev der spillet op til dans, og der var god gang i dansegulvet.

Med venlig hilsen Tove Johansen

__________________________

Vi havde en dejlig fest, og musikken var med til at gøre det til en succes. Vi kan varmt anbefale René og makker – de holder sig pænt i baggrunden, men forstår at vælge de rigtige melodier, så alle nød musikken trods en stor aldersspredning, fra 18 år til godt 70 år. På dansegulvet var der hele tiden stor aktivitet, så også her forstod de at ramme de rigtige toner. Så en varm anbefaling fra os til René og hans gruppe. Vi ønsker det bedste for dem og håber de må få en hel masse engagementer.

Venlig hilsen Esther og Bent Pedersen

__________________________

Det var rigtig god musik, lige i vores smag. Der blev danset en masse. Det var også rigtig hyggeligt med guitarmusik til velkomstdrinken. Vi er meget tilfredse med det band du fandt til os, tak for god vejledning.

Kærlig hilsen Christel og Allan Rousing

__________________________

De spillede faktisk så godt så vi tog dem en time mere, og de var gode til at tilpasse musikken efter vores gæster.

Mvh Line & Leif Olsen

__________________________

Kære René og makker

Her en lille hilsen fra os der holdt bryllup på Taarbæk kro… Vi vil gerne takke jer fordi I gav os og vore gæster en udsøgt oplevelse i form af jeres musik ved vort bryllup. Hele aftenen blev afviklet på fornemmeste vis, og I forstod virkelig at “holde takt og tone” både fordi I ikke spillede for højt, men også fordi I forstod at ramme vores og gæsternes musiksmag. Især under maden, hvor I spillede en slags “spansk hacienda” guitar, var I meget populære! Faktisk måtte vi jo hyre jer en time mere ud på natten, hvor den ikke fik for lidt på dansegulvet. Vi vil gerne anbefale jer til alle der ønsker varieret musik 🙂

Mange hilsner Martin & Tanja Lykke

__________________________

Hej René !

Her på sådan en våd og grå mandag vil jeg lige sende en varm hilsen fra et af vore regionskontorer. Bemærkningen er én af de MANGE, og meget positive tilbagemeldinger, vi har modtaget her til morgen, hvilket du og orkestret absolut har jeres andel i. “Her fra Vendersgade vil vi gerne sige tak for både en meget spændende konference og for en fejende flot fest. Dejligt med lutter positive meldinger på sådan en våd mandag morgen. mvh Vibeke” Tak for jeres musikalske og meget professionelle underholdning under festen. Og specielt til dig René. Igen en meget stor succes med dit guitarspil under middagen.

Med venlig hilsen Solveig Jakobsen FTF-A

__________________________

Kære Jørgen Jangmark (Jørgen Jangmark fra Danish Music Agency, red.)

Tusind tak fordi du anbefalede René Schmidt til min bryllupsfest i Næstved på Hotel Kirstine. De var formidable, ja uovertrufne i såvel deres valg af musik som performance. Jeg vil anbefale dem til alle, jeg kender. De var hver en krone værd!

De bedste hilsner Jakob Povl Holck