Arrangørerne takker

Nr. 70 Kære René Schmidt
Det var et meget flot og godt arrangement. Alle var rigtig tilfreds med det, og udtalte at det kunne vi godt gøre en anden gang med et af dine andre temaer/programmer. Så vores forventninger til arrangementet er helt i top. Vi ser meget gerne at vi kan lave en aftale med dig en anden gang når vi skal lave et lignende arrangement. Så en stor tak for det.

Venlig hilsen
Faxe Efterløns & Seniorklub
Formand Erik V. Nielsen

__________________________ 

Nr. 69 Hej René
Alle var glade for din sang, musik og fortælling.

Med venlig hilsen
Leif Sønderby
Formand for Høreforeningen Brøndby

__________________________

Nr. 68 Kære René
Du er ikke den eneste, der følte at der var en god stemning, det er der mange andre der gjorde. Her efterfølgende har vi fået rigtig mange meget tilfredse henvendelser, hvor de er begejstret for aftenen og din kombination af fortælling og musik. “Aakjær i ord og toner” er absolut et arrangement jeg vil anbefale til andre, og det levede fuldt op til vore forventninger. Jo, de godt 80 deltagere var godt tilfredse.

Mange hilsner
Orla Hansen
Historisk Forening, Skibby

__________________________

Nr. 67 Kære René Schmidt
Vedrørende René Schmidt akkompagneret af pianisten Niels Balle:
Igen og igen tak for en rigtig god og hyggelig aften for 72 medlemmer. Spændende fortælling om Jeppe Aakjær, dejlige sange og musik. Jeg har fået mange hilsner med tak for en god aften. En aften vi gerne vil anbefale videre. Også en tak til Niels Balle. Jeg kan fortælle dig at det er 5. gang du var hos os.

Med venlig hilsen
Minna Jensen
Aktive Kvinder, Nørresundby

__________________________

Nr. 66 Kære René
Vi hører kun “roser” og det er jo dejligt, når vi bruger krudt på at lave et arrangement. Det kan siges ganske kort: Det var helt sikkert noget folk kunne li, for der var flere som sagde at de vidste ikke hvad de gik ind til, men da forestillingen var slut sagde de at det var en meget god oplevelse. Jeg ved ikke om du hørte det, men folk nynnede og gjaldede med på dine omkvæd. Og det er en stor kadeau til kunstneren når publikum bliver revet med af den gode stemning. Hvis lejligheden byder sig en anden gang vil vi gøre brug af din optræden og visesang.

Mange publikums hilsner
Morten (søn af Bente Jørgensen)
Formand for Aktive Kvinder, Bornholm

__________________________

Nr. 65 Kære René
Tak for en dejlig aften på Ballerup Bibliotek. Jeg var meget positivt overrasket, du gjorde det flot. Kunne “godt” finde på at anbefale dig til andre.

Med venlig hilsen
Tonny Rönnborg
Foreningen Norden, Ballerup

__________________________

Nr. 64 Hej René
Jamen det var da en dejlig eftermiddag på Højskolen Marielyst. Du har en evne til at finde sange, der lige passer til det publikum, der er tilstede. En passende blanding af sang, oplevelser og anekdoter rammer plet. Fortsat alt vel.

Mange venlige hilsner
Flemming Bendixen
Sydhavsøernes Landboseniorer

__________________________

Nr. 63 Kære René Schmidt
Klubben takker for en hyggelig eftermiddag. Du har en fantastisk professionel måde at fortolke musikken/fortællinger om digterne på, samt mange gode anekdoter.

Venlig hilsen
Birthe Andersen
HK, Vordingborg

__________________________

Nr. 62 Kære René
Der var tilfredshed over hele linjen, medlemmerne hyggede sig, så det var bare super.
Gemmer din hjemmeside til en anden gang…

Med venlig hilsen
Berit Libnau
Aktive Kvinder, Dragør

__________________________

Nr. 61 Hej René
Mange tak – det var en rigtig dejlig aften. Jeg har fået så mange tilbagemeldinger fra vores medlemmer – alle positive. Man ved jo aldrig. Det kan jo være vi vender tilbage en anden gang.

Mange hilsner
Inge-Lise Johansen
Aktive Kvinder, Glostrup

__________________________

Nr. 60 Kære René
Vedrørende René Schmidt akkompagneret af bassisten Mads Vinding:
Vi synes i bestyrelsen, at det var en meget fin aften. Vi var glade for at du også havde Mads Vinding med – det var hyggeligt at I var to.

Med venlig hilsen
Inger-Lise Kjær
Aktive Kvinder, Køge

__________________________

Nr. 59 Vedrørende René Schmidt akkompagneret af bassisten Mads Vinding:
Det var en vellykket viseaften i Smørum Kulturhus med troubadouren René Schmidt fra Ganløse akkompagneret af bassisten Mads Vinding fra Værløse. Efter hyggelig spisning, tog de os med på en musikalsk rundrejse i Skandinavien. Vi hørte om tekster og nød musikalske indlæg – og fornøjelsen var stor. Det blev en dejlig og medrivende aften i de to herres selskab – de evnede at trække os alle med på den musikalske tur.

Mange hilsener og på gensyn
Jørgen Storm
Ældresagen, Ledøje-Smørum

__________________________

Nr. 58 Hej René
Det var en rigtig hyggelig og dejlig dag. Alle virkede glade og tilfredse, så intet negativt fra vor side. Denne gang var det jo “Skandinavien rundt”. Hvis/når du får andre ideer, så lad os det vide.

Mange hilsener
May Jørgensen
Oasen, Espergærde

__________________________

Nr. 57 Hej René
Tak – det var en rar og hyggelig eftermiddag – jeg har kun hørt positiv omtale.

Hilsen
Ebbe Wied
Algestrup Seniorklub

__________________________

Nr. 56 Kære René Schmidt
Det var en fantastisk aften med folkesange fra nær og fjern. Der var en hyggelig og intens rar atmosfære. Du leverede en god kombination af musik/sang med små fortællinger imellem hvert musiknummer. Aftenens gæster havde efterfølgende mange positive udtalelser. I høj grad levede du op til vores forventninger, og efter et passende tidsforløb, kan vi finde på at bede dig komme igen. Tusinde tak for det.

Venlig hilsen
Kirsten Schneider
Aktive Kvinder, Høng

__________________________

Nr. 55 Kære René Schmidt
Tak for sidst, det var en dejlig eftermiddag, hvor du levede 100% op til vores forventninger. Jeg hørte flere udtale sig positivt om din måde at underholde på – med passende anekdoter og dejlig sang og spil. Det var en god oplevelse, tak for det.

Mange venlige hilsner
Elisabeth Holm
Ældresagen, Holbæk-Jernløse

__________________________

Nr. 54 Kære René
Det var – som forventet – et dejligt genhør og gensyn med dig. Tiden fløj af sted, og det er en god indikation, at man er fanget og optaget af det der kommer fra scenen. Det er mit klare indtryk, at publikum nød din optræden. Så – mange tak !

De bedste hilsener
Leif Druedahl
Formand, Gundsø Teater & Musik

__________________________

Nr. 53 Hej René
Vedrørende René Schmidt akkompagneret af bassisten Mads Vinding:
Det er som altid en fornøjelse at have dig på besøg. At du blev akkompagneret af Mads Vinding var som du lovede en god oplevelse. Alle var meget tilfredse og havde en dejlig eftermiddag. Håber vi på et senere tidspunkt kan lave endnu et arrangement med dig. Vi tales ved…

Venlig hilsen
Erling Balle Kristensen
Ældresagen, Gundsø-Jyllinge

__________________________

Nr. 52 Kære René
Vi kan helt tilslutte os at arrangementet forløb med en hyggelig, intens og rar atmosfære. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger (flere end vanligt) fra medlemmerne. Et genhør/syn vil ikke være “så galt endda” på et tidspunkt.

Med venlig hilsen
Henning Sørensen
Foreningen Norden, Egedal

__________________________

Nr. 51 Hej René
Vi takker mange gange for en rigtig dejlig eftermiddag, og vi har kun fået positive tilbagemeldinger. Du levede fuldtud op til vores forventninger og mere til. Og som vi snakkede om så må du meget gerne gøre os opmærksom på næste gang du skal på turné i vores område.

Venlig hilsen
Pernille Petersen
Aktivitetscentret Bakkegården, Randers

__________________________

Nr. 50 Kære René
Vi, hvad medlemmerne også har givet udtryk for, havde en rigtig hyggelig eftermiddag. Det er ikke så godt et lokale, men når man så abstraherer fra det, og lytter til din sang og fortælling, så får vi alligevel nogle rigtig dejlige timer. Vi ses formentlig en anden gang. Tak for god underholdning.

Venlig hilsen
Lilian Faber
HK, Holbæk

__________________________

Nr. 49 Hej René
Vi i FOA siger mange tak for sidst, og vi syntes det var en dejlig eftermiddag. Medlemmerne var meget glade for din underholdning.

På klubbens vegne
Herdis Sørensen
FOA, Køge

__________________________

Nr. 48 Kære René
Tak for nogle dejlige og hyggelige timer i Pilegården. Mange af os kunne synge med, og selv de nye melodier du havde på de gamle tekster faldt i god jord her. Håber at vi ses en anden gang. Jeg vil fortælle de andre klubber og foreninger jeg mødes med om det dejlige program du har.

Mange hilsener
Inga Nilsson
Aktivcentret, Brønshøj-Husum

__________________________

Nr. 47 Kære René Schmidt
Vedrørende René Schmidt akkompagneret af bassisten Mads Vinding:
Der har kun været meget positiv omtale af jeres optræden, og flere har spurgt om hvordan jeg har fundet frem til dig. Det var på Gerlev Idrætshøjskole til Trivselsdag, arrangeret af FOF. Faktist havde jeg skrevet til dig uden opfordring, fordi det var sådan en god oplevelse. Det var behagelig musik med stor genkendelighed – og alligevel i dit eget arrangement. Også rart, at man kunne synge med på mange melodier. Fortællingerne mellem numrene var interessante og afslappet fortalt med et glimt i øjet.

Venlig hilsen
Marianne Muusmann
Grænseforeningen for Næstved og omegn

__________________________

Nr. 46 Hej René
Jeg nåede at høre tilfredshed, og deltagerne takkede for et hyggeligt arrangement. Så. mon ikke det er den bedste feed back man kan forvente at få – og vi står ved det vi siger! Så – du skal have hjertelig tak for din indsats som kulturformidler, og held og lykke fremover !

De bedste hilsener
Bent Kauffmann
Hillerød Grænseforening

__________________________

Nr. 45 Kære René
Jeg kan med god samvittighed anbefale dig til andre igennem mit foreningsarbejde. Fra medlemmer jeg har mødt på gaden er fingeren opad, så god vind fremover.

Med venlig hilsen
Kjeld Nielsen
Formand for Ældresagen, Haslev

__________________________

Nr. 44 Kære René Schmidt
Vi har været rigtig glade for din medvirken til Sommerhøjskolen. Vi har kun fået meget fine tilbagemeldinger fra deltagerne, og vi har også selv været meget tilfredse med din deltagelse – og kan kun anbefale det på det varmeste. Vi vil tillade os at anbefale dig til andre af vore LOF afdelinger.

De bedste hilsner
Henning Ryberg
LOF, Haslev

__________________________

Nr. 43 Hej René Schmidt
Vi var fint tilfreds, og følte at det var et godt arrangement. Der kom gode tilbagemeldinger fra medlemmerne om at det havde været en dejlig dag, og vi i klubben holder meget af at synge. Vi vil meget gerne kontakte dig igen.

Kærlig hilsen
Mona Dedenroth
FOA, Helsingør

__________________________

Nr. 42 Kære René Schmidt
Vedrørende René Schmidt akkompagneret af bassisten Mads Vinding:
Jeg har kun fået roser for jeres arrangement. Alle har været positivt overrasket.

Venlig hilsen
John Schjerlund
Ældresagen, Nykøbing-Rørvig

__________________________

Nr. 41 Kære René Schmidt
Vedrørende René Schmidt akkompagneret af bassisten Mads Vinding:
1000 tak for en fantastisk aften, det var igen en dejlig oplevelse at høre din musik – og Mads Vinding på bas gjorde det så godt sammen med dig. Det er noget dejlig musik du sætter til teksterne. Jeg har haft mange tilbagemeldinger med tak for en dejlig aften. Selv om det var 3. gang var det ikke en for mange. På forhåblig gensyn.

Med venlig hilsen
Minna Jensen
Aktive Kvinder, Nørresundby

__________________________

Nr. 40 Kære René Schmidt
Der var stor tilfredshed med arrangementet i AOF Brøndby. Flere deltagere udbrød spontant “Fantastisk” “Han er bare fantastisk”. Selv har jeg haft din CD i bilen og lytter til “Bakkedale” hver gang jeg kører en tur. Den er også rigtig god.

Med venlig hilsen
Rolf Hoff Hansen
AOF, Brøndby

__________________________

Nr. 39 Kære René Schmidt
Vi siger tak for sidst. Det var en dejlig eftermiddag, og jeg har kun hørt meget positive tilbagemeldinger fra vores medlemmer, der deltog. Alle gik hjem – en stor oplevelse rigere.

Med venlig hilsen
Hans Knudsen
Ældresagen, Præstø

__________________________

Nr. 38 Kære René Schmidt
Vi siger mange tak for sidst. Det var dejligt at have dig til at optræde til vores høstfest. Jeg har fået mange gode tilkendegivelser. De kunne glædes over at du sang på dansk, og at du ikke talte så hurtigt, som desværre mange gør idag. Det var en dejlig dag, som jeg siger dig tak for – og måske på gensyn en anden gang.

Kærlig hilsen
Erna Nielsen
OK-Klubben, Næstved

__________________________

Nr. 37 Kære René Schmidt
Tak fra os i OK-Hillerød, vi havde alle en dejlig dag – jeg har hørt fra flere medlemmer, at de meget gerne ønsker dit besøg igen. Som jeg nævnte er det fint at få historien bag sangene. Jeg har megen glæde af dine cd´er allerede, de kalder faktisk en lille tåre frem, når man rigtig giver sig tid til at høre efter.

Mange venlige hilsener
Jonna Engedahl
OK-Klubben, Hillerød

__________________________

Nr. 36 Kære René Schmidt
Mange tak for en fin koncert i Tyvelse Kirke i onsdags. Jeg tror, at alle havde en fin aften med et meget spændende og varieret program. Det var dejligt, at høre nye melodier til Jeppe Aakjærs tekster – dem glæder jeg mig til at prøve at fortolke. Hav det godt.

Mange hilsener
Flemming Mørk Pedersen
Organist i Tyvelse Kirke

__________________________

Nr. 35 Hej René
Vi snakkede i bestyrelsen efter koncerten om forløbet af eftermiddagen. Der var enighed om at vi havde haft en dejlig oplevelse, og at du havde en god kontakt til publikum, som også var meget lyttende og aktive. Du er en engageret og talentfuld komponist og udøvende fortolker af egne og andres sange.

De bedste hilsener
Gregers Bagger
Ældresagen, Høng

__________________________

Nr. 34 Kære René Schmidt
På små 100 medlemmers vegne siger jeg dig tak for en rigtig dejlig eftermiddag. Du fortæller teksterne i musikken på din helt egen hyggelige og sjove måde, alle nød at være med på rejsen omkring i Skandinavien. Det var en nydelse at høre dit dejlige guitarspil – og vi mener det skam. Håber du vil besøge os en anden gang. Vi kan på det varmeste anbefale dig.

Bedste musikalske hilsener
Waltraut Jacobsen
OK-Klubben, Haderslev

__________________________

Nr. 33 Hej René
Vedrørende René Schmidt akkompagneret af bassisten Mads Vinding:
Vi har fået mange tilkendegivelser på det var en god dag. Det er jo altid svært når vi lægger programmerne et ½ år før om vi rammer rigtigt, det har vi gjort denne gang. Endnu engang tusinde tak, hils omkring dig og forhåbentlig på gensyn om et par år.

Venligst
Bente Steffensen
OK-Klubben, Høje Taastrup

__________________________

Nr. 32 Kære Jørgen Jangmark (Danish Music Agency, red.)
René var en utrolig dejlig oplevelse. Vore gæster i Visecafeen var meget begejstrede. De sad tryllebundne og lyttede opmærksomt. Renés indslag blev meget vellykket.

Med venlig hilsen
Hans Kristiansen
Karlslunde Visecafé

__________________________

Nr. 31 Hej Jørgen (Jørgen Jangmark, Danish Music Agency, red.)
Som sædvanlig var og er René uovertruffen, engageret og har publikum i sin hule hånd. Endnu en dejlig oplevelse.

Med venlig hilsen
AOF, Rødovre

__________________________

Nr. 30 Kære René Schmidt
Vi siger også tak for sidst, vi var meget glade for arrangementet, og jeg fik rigtig mange positive tilkendegivelser fra de fremmødte. Jeg vil senere vende tilbage for en ny aftale, som vi talte om efter koncerten.

Venlig hilsen
Eva Dybdal
Ældresagen, Herlev

__________________________

Nr. 29 Kære Jørgen (Jørgen Jangmark, Danish Music Agency, red.)
Jeg havde selv fornøjelsen at høre René i tirsdags, og alt gik over alt forventning – en stor succes.

Med venlig hilsen
Jan Kongebro, skoleleder
AOF, Rødovre

__________________________

Nr. 28 Kære René Schmidt
Din viseaften her hos os, kan jeg kun sige var en dejlig oplevelse. Det var efter lokalkomittens vurdering en varm og hele vejen igennem vederkvængende oplevelse at høre dig fremføre nordiske sange med både dine danske oversættelser samt på flere af sangene dine nykomponerede melodier. Melodien er jo den magi poesien bæres på – og magien var så afgjort til stede sådan som du fremførte begge dele. Og dine små indlagte bid og vid undervejs, viste jo at det også kan gøres på en anden og mere poetisk virkningsfuld måde end f.eks. Niels Hausgaards facon. Jeg kan forstå at du også følte gæsternes nærvær – som jo ofte viser sig ved den stilhed der indfinder sig ved god underholdning og som avler intens lytten – Det var det, jeg og flere af de tilstedeværende som jeg talte med bagefter gav udtryk for. Så vi kan kun sige at oplevelsen af din visekunst ganske sikkert vil huskes og videre berettes til dem der ikke deltog den aften. Vi håber på et nyt – måske eftermiddags-besøg af dig til næste vintersæson med Mads Vinding – hvis muligt.

Mange hilsener
Niels Herloew
Ældresagen, Ølstykke

__________________________

Nr. 27 Kære René Schmidt
Du kan ikke få nok ros for din musik, men alligevel tak for en utrolig god koncert oplevelse den 4. februar i Nørresundby Kirkecenter. Din nye CD Sjælefred er dejlig, jeg har spillet den igen og igen, jeg vil glæde mig til den 3.

Mange hilsner
Minna Jensen

__________________________

Nr. 26 Kære René Schmidt
Desværre kunne jeg ikke selv være tilstede ved arrangementet. Men – mange medlemmer har henvendt sig til mig og rost dig. De synes ligesom dig, at stemningen var hyggelig og intens, og de synes også, at du var utrolig dygtig. Ja, de har bedt mig om, vi kunne gentage arrangementet i efteråret 2010 med et af dine andre temaer.

Med mange venlige hilsner
Inger Rygaard
Ældresagen, Allerød

__________________________

Nr. 25 Kære René Schmidt
Også herfra tak for sidst, og jeg fik mange positive tilkendegivelser. Det er ikke umuligt at vi ses en anden gang, for det var en meget hyggelig eftermiddag, som kan tåle gentagelse.

De venligste hilsner
Lilian Faber Andersen
HK, Holbæk

__________________________

Nr. 24 Kære René Schmidt
Jeg havde tænkt på og sende dig en mail, for at udtrykke vores tilfredshed med arrangementet. Det er altid godt og få en positiv tilbagemelding. Vi syntes arrangementet var godt, dejlig musik og en latter ind imellem. Vi vender sikkert tilbage til dig når der er gået et stykke tid.

Hilsen
Günther Schneider
HK, Slagelse

__________________________

Nr. 23 Kære René
Jeg kan forsikre dig for, at du til fulde levede op til vore forventninger, og jeg har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra medlemmerne. Du bemærkede, at der var stående applaus, det sker ikke så tit.

Venligste hilsner
Johannes Renleff-Madsen
HK, Køge

__________________________

Nr. 22 Kære René
Vi siger tak for sidst. Vi var enige om, at det var en rigtig god og berigende dag. Dejlig musik, og fine indlæg indimellem. Vi taler om et eventuelt nyt arrangement i fremtiden næste gang vi holder møde.

Med venlig hilsen
Ulla Rathje
Næstformand for OK-Klubberne/Landsorganisationen

__________________________

Nr. 21 Kære René Schmidt
Vi syntes alle det var et godt arrangement, og alle hyggede sig med den gode musik. Måske vi en anden gang kan finde et af de andre emner du har i dit program. Vi tales ved.

Venlig hilsen
Birthe Hansen
Solgaven, Næstved

__________________________

Nr. 20 Kære René Schmidt
Alle i bestyrelsen synes det var en rigtig god aften. Der var en dejlig varm stemning og du gjorde det rigtigt godt. Vil du kontakte mig når din nye CD udkommer – den vil jeg gerne købe. Tak for sidst.

Med venlig hilsen
Inger-Lise Kjær
Aktive Kvinder, Køge

__________________________

Nr. 19 Kære René
Vi holder altid en evaluering af vores søndagscafeer lige efter mødet, og denne gang var der MEGET stor enighed om at det havde været helt fantastisk godt, en fin veksling, mellem at du sang og fik os andre med på at synge, det er sådanne at de fleste rigtig gerne vil synge sammen, så det var godt. Ja faktisk så snakkede vi om at invitere dig engang til, til næste år.

Med venlig hilsen
Lisbet Chemnitz
Ældresagen, Dianalund-Stenlille

__________________________

Nr. 18 Kære René Schmidt
Tak for din optræden i onsdags. Det, som jeg har hørt, er, at tilhørerne var glade for den nærhed og umiddelbarhed, som opstod… du kom ud over den scenekant som vi ikke har i Kyndby kirke… og så kunne vi frit forholde os til både din musikalitet og din fortælling, som måske er det samme…!

De bedste hilsener
Ole Hansen, præst i Kyndby og Krogstrup

__________________________

Nr. 17 Kære René
Tusinde tak for en hyggelig eftermiddag, jeg har fået mange positive tilbagemeldinger på arrangementet. Jeg selv sidder og nyder din CD og din komposition til “Jens Vejmand” som er formidabel.

OK hilsen
Bente Steffensen
OK-Klubben, Høje Taastrup

__________________________

Nr. 16 Kære René Schmidt
Jeg vil også takke for sidst. Vi har været overordentligt glade for din optræden. Jeg har kun fået positiv respons på din optræden. Du har gjort os rigtig glade og vi vil meget gerne have dig igen en anden gang. Jeg synes vældig godt om din komposition til Jens Vejmand, den passer fantastisk godt til sangen, og blev afleveret med indlevelse og følelse. Tillykke med den.

Mange hilsener
Inge Tietze
AOF, Rødovre

__________________________

Nr. 15 Kære René Schmidt
Jeg kan betro dig, at alle der oplevede eftermiddagen den 23. oktober 2008 havde en dejlig oplevelse. Jeg har fået mange tilkendegivelser om, hvor var han dog god, og det var jo lige det du var. Det var en dejlig eftermiddag med god musik, sang og fortællinger om hvad du havde lavet i årene forud, og at du også er komponist. Mange tak for en rigtig hyggelig eftermiddag.

Med venlig hilsen
Lise Kreipke
Torsdagsklubben i Bisserup

__________________________

Nr. 14 Kære René Schmidt
Tak for sidst. Du var virkelig god, hvilket flere deltagere gav udtryk for. Det var med stor glæde og interesse vi lyttede til dit spil og din sang. Hjertelig tak.

Mange venlige hilsener
Ritha Kristiansen
Pensionistklubben Kontakt, Glostrup

__________________________

Nr. 13 Kære René Schmidt
Tak for en rigtig hyggelig eftermiddag. Der har kun været positive tilkendegivelser på arrangementet. Især dine små historier i tilknytning til den enkelte sang, men også din egen melodi har gjort indtryk. Der var en behagelig og rolig atmosfære, så jeg tror det var godt med kaffen først. Skulle vi komme til penge igen på et andet tidspunkt, vil du helt sikkert være i vores overvejelser.

Med venlig hilsen
Helle Andersen
Møllevang, Randers

__________________________

Nr. 12 Hej René
God ide med opfølgning efter et arrangement. Herfra skal der lyde endnu en tak for din optræden hos os, på vores lille møde efter arrangementet, var alle også enige i at det havde været en rigtig god aften, som du jo var en del af. Vi vil meget gerne bruge dig en anden gang, og vil gerne købe en CD med dig.

Med venlig hilsen
Erling Salhauge
Visens Venner for Frederikssund og omegn

__________________________

Nr. 11 Kære René Schmidt
Vi kan oplyse dig at vi og alle værtinder og værter i OK-Ølstykke var godt tilfredse med din underholdning og fra de øvrige medlemmer har vi kun fået positive tilkendegivelser.
Fortsat god vind.

Med venlig hilsen
Kirsten og Freddie Pedersen
OK-Klubben, Ølstykke

__________________________

Nr. 10 Kære René
Selv tak for en hyggelig aften. Vi havde efterfølgende et godt møde i bylauget og tilbagemeldingen til dig er faktisk entydig. Alle har fået positive tilbagemeldinger – både mht. til musikvalget, der indledte aftenen – det at man kunne høre både musik og tekst samt det – at vi kunne synge sammen – alle sammen! Så jeg har ikke hørt om noget, der kunne have været bedre eller lignende. Jeg tror det har noget at gøre med, at du virkede som om du følte dig hjemme og godt tilpas (trods de kolde fingre) og at du kommer med humørfyldte bemærkninger mellem sangene. Det tror jeg mange godt kan lide at opleve. Jeg fortalte faktisk også, at du gerne vil komme til næste år med en medspiller og det var bestyrelsen meget glade for, da vi som arrangør er glade, når publikum er tilfredse – og det sørgede du for, at de blev. Så det er en stor cadeau til dig. Det er jeg meget glad for at kunne viderebrige!

Hav en god sommer – vi tales ved
Kirsten
Ganløse Bylaug

__________________________

Nr. 09 Hej René
På din forespørgsel, kan jeg kun bekræfte, som jeg sagde til dig efter du havde underholdt os, at jeg synes det var rigtig dejligt at høre nogle af de kendte sange igen, men også dine egne kompositioner. Det gik rigtig godt, og “ros” til dig og dit program. Måske du har lyst til at komme og underholde os en anden gang, men måske med lidt andre sange. Der kommer jo en ny sæson i 2009. Tak for denne gang, og jeg glæder mig til et gensyn.

Mange venlige hilsener
Tove Christensen
Aktive Pensionister, Helsingør

__________________________

Nr. 08 Kære René Schmidt!
OK-Hillerød siger også tak for sidst, og jeg tror, at alle nød dit gode og veltilrettelagte program. Vi havde en rigtig dejlig eftermiddag. Fortsat god vind.

De venligste hilsner
Bente Stein
OK-Klubben, Hillerød

__________________________

Nr. 07 Kære René
Der var ikke een der brokkede sig – det er sjældent. Jeg tror de var lidt forelskede – fortryllede i dig, fordi du bragte ting på bane, som ikke var forventet i “din alder”, som de sagde. Jeg synes du kan konkurrere med Erik Grip og jeres musik bliver man aldrig ked af. Så det var en rigtig succes. Nyd nu det herlige forår, og held og lykke til dig.

Venlig hilsen
Jytte Nielsen
Græsted Pensionistforening

__________________________

Nr. 06 Kære René Schmidt
Selv tak, det var en rigtig god aften, du levede bestemt op til vores forventninger og jeg har kun fået positive respons. Din CD er ogsa rigtig god.
Det er ikke utænkeligt at vi kontakter dig nar vi skal lave nyt program.

Mange hilsener
Minna Jensen
Aktive Kvinder, Nørresundby

__________________________

Nr. 05 Kære René
Tak for en hyggelig aften, beboerne og medarbejderne gav udtryk for en dejlig aften, du er rigtig god til at sætte en god stemning.
PS. Din CD bliver lyttet til i boenhederne, dejlig musik, og du gør det rigtig godt.

Venlig hilsen
Annie B. B. Hansen
Bøgemarkscentret, Svenstrup J

__________________________

Nr. 04. Hej René
Vi var fuldt ud tilfredse med dit arrangement. Som du selv kunne se og høre, var både beboere og pårørende vågne og deltagende, og flere gav også udtryk for, at det havde været en hyggelig aften. Ellers var de heller ikke blevet så længe.

Med venlig hilsen
Laura Nørgaard Øhle
Aktivitetsleder
Lokalcenter Trøjborg og Abildgården, Århus

__________________________

Nr. 03 Hej René
Selv tak for sidst. Det var en rigtig god tur du tog os på, og du levede fuldt ud op til vores forventninger, som var ret høje, da vi jo havde hørt dig før. Din CD bliver spillet flere gange om ugen her i Midtpunktet. Jeg ser frem til at kan aftale en ny tid med dig. Ha´en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Hilsen
Sonja Guldbæk Hansen
AOC Engholm, Allerød

__________________________

Nr. 02 Hej René
Det var absolut ud over det vi havde forventet, og det er os der siger tak.
Det var en dejlig eftermiddag har jeg efterfølgende hørt fra alle der deltog.

Med venlig hilsen
Lene Nielsen
Centerleder
Brogardshøj, Gentofte

__________________________

Nr. 01 Kære Jørgen! (Jørgen Jangmark, Danish Music Agency, red.)
Det gik rigtig fint og vi var meget tilfredse med arrangementet. Desværre var vejret ikke helt med os, så kulturnatten havde ikke så stor en deltagelse, som den kunne have haft. Og koncerten skulle nok snarere have været fra kl. 20 til 22. Men alt i alt var det en underholdende og musikalsk oplevelse.

Med venlig hilsen
Anne-Grethe Andreasen
Faxe Kommunes Biblioteker